10 iun. 2009

The End of Choice - Imnul turistic al Romaniei

(stiu ca a trecut mult timp de cand "voma" melodica s-a lansat, dar nu ma pot abtine sa nu comentez si eu, abia acum, in momente de plictis)

" Se vorbeste de acest imn de aproape o luna. Imi doresc sa placa acest imn, sa fie fredonat de toata lumea acest imn, sa aduca turisti in Romania " Elena Udrea.

Da, se vorbeste si acum despre "acest imn". Si inca ce!
Se spune ca: e patetic. e enervant. e absolut ne-autentic (acum urmeaza copy paste din alte surse)

"Marius Moga mai bine s-ar ascunde undeva într-o pădure și n-ar mai ieși de-acolo până la sfârșitul vieții pe pământ. Și să-i ia cu el pe toți care au contribuit la porcăria asta supremă. "

“Romania este o tara frumoasa, pacat ca e locuita.”


Pe langa ce zic si altii pe blogurile lor, adaug si eu cu mare mandrie: MAI FRUMOASA E MELODIA DE LA SUPER MARIO.
Cel putin cand intra refrenul, zici ca-i sonerie de telefon. Inca odata: patetic! Versuri pe care le stim cu totii fara sa vrem, pentru ca sunt facute sa fie "catchy". O gramada de bani aruncati pe fereastra lui Moga sau a altor mediocrii. Puteam trai si fara Imn. Cu banii aia (10.000 euro) facea o publicitate mai mare pentru turism. Da' asa e romanul, ii da "cu-cantare", chiar daca e criza; de fapt e de vreo 19 ani, abia acum lumea a afirmat asta si vor realiza lucrul asta peste si mai multi ani, cand o sa ramanem si fara apa, nu numai fara bani.


Or sa apara bancuri pe tema asta. Unul va fi in genul:

- Dad, are we going to Africa to see the starving people and the exotic animals?

- No son, we're going to the Land of choice! Please don't forget to pack the gun and when you get there, don't speak with them. You never know how the savages will react... This is not Africa, my son, this is not Africa!


Un comentariu:

  1. pai cnd ti e foame canti , nu ? si am inteles si io bancul care s greu d cap , e bun ...

    RăspundețiȘtergere